EN    RU

Головна > Новини

Новини


Істинно італійське джелато від La Gelateria Italiana на «Франчайзинг 2018»



Компанію La Gelateria Italiana було створено групою італійських бізнесменів і професіоналів-технологів у 2005 році. На той час майстри кинули виклик галузі промислового виробництва морозива в Україні, спроектувавши і ввівши в експлуатацію унікальну виробничу лінію. Визнані італійські джелатьєре обрали ферму, яка поставляє нам незбиране молоко, і повністю відтворили найтонші нюанси традиційного виробництва справжнього італійського джелато.

Традиції, які ми успадкували
Існує безліч історій про виникнення замороженого десерту. Одна з них розповідає про те, як відомий мандрівник Марко Поло викрав секрети створення морозива в Китаї і привіз їх до Європи. Інша переносить нас на десятки століть назад, коли еліта Великої Римської імперії насолоджувалася прохолодним десертом, створеним на основі найчистішого снігу гірських вершин нинішньої Італії, змішаного з фруктовим соком. Але відомо, що найбільшої майстерності у виготовленні джелато досягли саме італійці. У Болоньї навіть існує Gelato University — навчальний заклад, де студенти опановіють тонкощі приготування джелато не тільки з молока, ванілі та фруктів, а й з таких екзотичних компонентів, як сир, оливкова олія, вино, прянощі.

Ми стали одними з перших, хто запровадив італійську джелато-традицію у сферу української кулінарної культури. Для дебюту ми обрали столицю, місто великого економічного підйому, де попит на якісні продукти харчування значно перевищує пропозицію і де щодня зростає споживання цих продуктів.
Саме в Києві, в найпрестижнішому комерційному центрі «Глобус», було відкрито першу кав`ярню «Ла Джелатерія Італьяно», де жителі та гості міста можуть поласувати джелато і зануритися в солодкі звичаї Італії, як такі.



Чому наші десерти такі унікальні?
Ми починали як виробники традиційного італійського джелато. Згодом наше виробництво зросло в обсягах і асортименті. Сьогодні ми пропонуємо серію заморожених десертів і порційних кондитерських виробів для ресторанів, кафе, барів, а також унікальні серії джелато в баночках La Gelateria Premium, доступні кожному шанувальнику морозива у торговельних мережах.

При цьому наша філософія, яка формує основні принципи у виготовленні солодощів, залишається незмінною протягом багатьох років. І саме це дозволяє нам бути тими, ким ми є — вітчизняним виробником, який успадкував європейські традиції і працює за європейськими стандартами. Відвідайте наші сайт lagelateriaitaliana.ua і дізнайтеся ще більше про нашу компанію.

19.01.2018